3 pijlers voor een optimale leerervaring

Outdoor

Weg van je vertrouwde omgeving, afstand nemen, het hoofd leeg en het lichaam in beweging in een meerdaagse tocht in de natuur van Noorwegen. Deze outdoor ervaring is het eerste ingrediënt voor Trail Changers. Het is voor ons de basis van deze onvergetelijke ervaring en het biedt de ultieme gelegenheid om te leren en ontwikkelen en hierbij écht stil te kunnen staan.

Gedragsverandering

Om echt duurzaam te kunnen leren en ontwikkelen is inzicht nodig. Inzicht in jezelf, in jouw doelen en in jouw gedrag. Inzicht in alle drijfveren, motivaties, weerstanden en andere factoren die dat gedrag bepalen. Om dit te kunnen begrijpen nemen we jou ook inhoudelijk mee in de werking van menselijk gedrag. Dit doen we vanuit theoretische inzichten uit de psychologie van gedragsverandering, het tweede ingrediënt van Trail Changers.

Coaching

Het stellen van concrete doelen is essentieel voor het effectief veranderen van gedrag. We werken daarom bij Trail Changers met persoonlijke doelen. We bekijken welke belemmeringen of weerstanden er zijn om jouw doel te bereiken en welke kwaliteiten en eigenschappen jou juist helpt hierin. Dit doen we door coaching en individuele begeleiding waarbij methodieken inzetten vanuit o.a. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), het derde ingrediënt van Trail Changers.

Vanuit deze drie invalshoeken werken we met een eigen model dat het fundament is voor ons programma en verweven is in de tochten die we maken.

Wat maakt Trail Changers uniek?

Bij Trail Changers creëren we de ideale omstandigheid om te leren en ontwikkelen. We nemen je mee in de inzichten die nodig zijn voor gedragsverandering en begeleiden je persoonlijk in het behalen van je doelen. Het hiken in de afgelegen natuur zorgt voor rust om je open te stellen. Door kennis vanuit theorie en praktijk geven we je handvatten voor analyse, reflectie en inzicht. Met behulp van coaching vertaal je die kennis naar jouw eigen gedrag en doelen. Het één is voor ons randvoorwaardelijk voor het ander.

Het programma van Trail Changers is opgezet vanuit kennis en ervaring uit theorie en praktijk, vanuit best-practices en vanuit effectieve methodieken. Vanuit onze achtergrond en werk in toegepaste psychologie, gedragswetenschappen, sociologie en NLP. Altijd begeleid onder de veilige en avontuurlijke vleugels van onze ervaren outdoor gids.