Trail changers is een persoonlijk verhaal

Trail Changers is een persoonlijk verhaal: niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor ons. In 2010 trokken we voor het eerst door het rauwe landschap van Scandinavië. Met volle rugzakken, lekke schoenen en niet-waterdichte jassen genoten we intens. Sindsdien hebben we vaak samen gehiked en is er veel veranderd, maar het enthousiasme, kameraadschap en de humor bleven.

In Noorwegen werd het zaadje voor Trail Changers geplant. Met whisky bij het kampvuur fantaseerden over hoe we hier ons beroep van konden maken. In werk leidden onze paden anders, maar de vriendschap en passie bleven. Tien jaar na onze eerste hike ontstond het idee om onze passie voor het outdoorleven en Noorwegen te combineren met onze expertises. Sander als coach en trainer in persoonlijke ontwikkeling, Bob als gedragspsycholoog en trainer in gedragsverandering. Met Dirk’s ervaring bij het Korps Mariniers in outdoor, bushcraft en survival vonden we de basis voor een ijzersterk, impactvol en gaaf programma. Een programma waar we ongelofelijk trots op zijn! Met hart en ziel opgezet, onderzocht, getest en beleefd. Persoonlijker wordt het niet.

Het team

Bob

Gedragspsycholoog

Een leven vol verhalen, ervaringen, vriendschappen, reizen, herinneringen, humor en betekenisvolle contacten. Ik doe er veel voor, dit is mijn brandstof. Bewust bezig zijn met het leven dat ik leid en de keuzes die ik daarin maak vind ik belangrijk. Positiviteit, avontuur, humor, uitdaging, dromen en eindeloos optimisme is wat mij hierin typeert. In contact met anderen betekent dat ook écht contact, goede gesprekken, oprechte interesse en slechte grappen. Zodra het kan vertel ik een verhaal, een anekdote over vroeger of een theorie over het menselijk gedrag. Ik kan niet beloven dat ik het kort houd.

Dirk

Wildernisgids

Tijdens 11 jaar bij het Korps Mariniers raakte ik bedreven in outdoor, bushcraft en survival. Ik specialiseerde mij in tropische en arctische omstandigheden en was teamleider tijdens uitzendingen in Afghanistan, Irak en voor de Somalische kust. Tegenwoordig ben ik iedere dag buiten in de natuur te vinden, voor werk en vermaak. Ik zie de natuur als een decor waarin de groep of individu de vrijheid heeft om buiten de gebaande paden te zijn én te denken.

Sander

Coach & trainer

Enthousiasme, verbinding en autonomie zijn drie waarden die centraal staan in mijn leven. Ik sta open voor de mensen om mij heen, ben reflectief van aard en ga kwetsbare gesprekken niet uit de weg. Dat klinkt misschien zwaar, maar ik lach veel en hard, zowel thuis als op mijn werk. Enthousiasme voert de boventoon en bij mij is er altijd plaats voor zelfspot. Omdat mijn vader mij als kind elk jaar de natuur mee in nam om te survivallen, ontkiemde mijn liefde voor outdoor vroeg. Deze liefde is gebleven en nu combineer ik outdoor zoveel mogelijk met mijn werk.