FAQ Frequently Asked Questions

Prijs per deelnemer 3.295 euro (vrijgesteld van btw, in te zetten vanuit opleidingsbudget). Dit is inclusief materiaalhuur, verblijf, eten en vervoer vanaf Oslo Airport. Exclusief eventuele vlucht.

Trail Changers richt zich op zowel teams als organisatie.

Organisaties - Dit kan zowel voor bestaande of nieuwe teams zijn, als voor individuele medewerkers uit verschillende teams of als onderdeel van een ontwikkel programma. Bij Trail Changers voor bedrijven of teams is altijd een maatwerk programma mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of team? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Individu - Ook individueel kun je deelnemen aan deze bijzondere hike. Het kan voor sommigen juist verhelderend zijn om zo'n persoonlijk en impactvol traject zonder bekenden te doen. We nemen daarom ook graag particulieren mee op onze bijzondere reis. Hierdoor ontstaan er samengestelde groepen van allemaal individuele deelnemers die zich met dezelfde overgave en zonder binding met anderen bereid zijn zichzelf open te stellen. Dat maakt deze edities ook zo bijzonder: met volledige commitment, openheid en kwetsbaar ontstaan de mooiste verbindingen!

De eerstvolgende editie is van 25 augustus t/m 30 augustus. Dus heb je interesse, stuur dan een bericht naar info@trailchangers.nl. We houden een interesselijst bij voor toekomstige edities.

 

De big four (rugzak, tent, slaapzak, matje) en kookgerei huur je bij ons. De rest regel je grotendeels zelf. Je krijgt van ons een uitgebreide gearlijst, vol met tips en tricks. Heb je zelf gear waaraan je gehecht bent? Dan neem je dat natuurlijk gewoon mee. Omdat we alle deelnemers een prachtige tocht gunnen, helpen we iedereen persoonlijk met het samenstellen van de juiste uitrusting.

Slapen doen we heerlijk in een tentje in de natuur. In Noorwegen geldt het allemansrecht, wat grofweg inhoudt dat je in de natuur vrij mag kamperen. We slaan elke avond ons kamp op een andere locatie op, weg van de bewoonde wereld. De eerste en laatste avond slapen we in een berghut.

Hiervoor bieden we verschillende opties aan. Je kunt het voor een groot deel uitbesteden aan ons, maar je kunt ook je eigen maaltijden samenstellen. Hoe dan ook zijn de maaltijden basic. Maar we beloven je: na een dag lopen smaakt het als een sterrenmaaltijd.

Onze waterflessen vullen we gewoon in een rivier. Op de Hardangervidda is stromend water namelijk drinkbaar.

We gaan uit van een basisconditie. Je moet in staat zijn om 15 kilometer per dag te kunnen lopen, met een bepakking van 15 tot 20 kilo. Een gemiddelde wandelconditie is dus voldoende.

We zijn vier dagen in de natuur. Alles wat je nodig hebt, zit in je rugzak. Hoe meer luxe je meeneemt, hoe zwaarder je tas is :). Trail Changers is geen survival. We leren je hoe je comfortabel kunt zijn in uitdagende omstandigheden.

Deelnemers nemen geen telefoon mee tijdens de hike. Bereik is er toch niet. De begeleiders hebben telefoons, GPS en satellietcommunicatie bij zich. In geval van nood, zijn begeleiders bereikbaar voor het thuisfront.