Op dit moment is er geen particuliere editie van Trail Changers gepland. Wil je op de hoogte worden gehouden van wanneer de volgende particuliere editie is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Trail Changers op de Hardangervidda

Trail Changers reist naar het indrukwekkende Noorwegen. Een reis in het teken van gedrag en het veranderen daarvan.

Tijdens deze reis staan we stil bij de fundamenten van gedrag, barrières en hoe je gedrag succesvol kunt veranderen. Deze kennis pas je direct toe op jouw eigen pad. Want onder begeleiding van ervaren coaches maak je ook een reis naar binnen. De combinatie van kennis en coaching zorgt ervoor dat jouw groei toekomstbestendig is.

Wij gidsen je in jouw tocht door de natuur en de tocht in jezelf. We helpen je stilstaan bij het pad dat voor je ligt. In onze achtergrond zijn we divers, maar we delen de overtuiging dat ieder mens kan groeien. Met onze passie voor outdoor en gedrag zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

7 dagen | Hardangervidda | 12 personen | ten minste 18 jaar

De tocht

We trekken meerdere dagen over de Hardangervidda: een enorm bergplateau en het grootste nationale park van Noorwegen. De tocht leidt door de bergen, langs rivieren, bergmeren en stroompjes. Het terrein is afwisselend rotsachtig en glooiend. Door de uitgestrektheid van het gebied treffen we weinig andere lopers. We lopen 4 tot 6 uur per dag. Slapen doe je in een tent. Door het allemansrecht mogen we overal wildkamperen. We zijn dus zelfvoorzienend en helemaal weg van de bewoonde wereld. De eerste en laatste nacht slapen we in een Noorse berghut.

Gedragsverandering en coaching

Tijdens de tocht werk je aan jouw eigen doel. Dit doen we op verschillende manieren:

  • We werken met dagthema’s. Bijvoorbeeld over het stellen van doelen of over basisbehoeften. Alle oefeningen tijdens die dag, houden verband met dat thema.
  • Elke ochtend starten we met een clinic over gedragsverandering (zie het als een mini college in de bergen).
  • Tijdens het lopen doen we coachoefeningen, wandelopdrachten en lopen we gedeelten in stilte.
  • Elke avond sluiten we gezamenlijk het dagthema af.

Het verloop van het traject

Voortraject
  • Individueel intakegesprek. In dit gesprek besteden we aandacht aan jouw behoefte, verwachtingen en ontwikkelpad.
  • Aftrapbijeenkomst. We komen samen met het gehele reisgezelschap. We maken kennis, zetten de reis uiteen en staan stil bij de praktische voorbereiding.
De reis
  • Dag 1: Vlucht vanuit Nederland naar Noorwegen. Transfer naar de berghut op de Hardangervidda voor een maaltijd, drankje en de eerste overnachting.
  • Dag 2 t/m 6: Tocht over de Hardangervidda. In de namiddag van dag 6 arriveren we weer in de berghut. De avond van dag 6 staat in het teken van gezamenlijke afsluiting.
  • Dag 7: Na een ontbijt is er een transfer naar het vliegveld en reizen we terug naar Nederland.
Natraject
  • Een paar weken na terugkeer komen we nog één avond samen voor diner en afsluiting. Hierin blikken we gezamenlijk terug op het gelopen pad, waar elke deelnemer nu staat en bestendigen we keuzes voor de toekomst.

Uitrusting

Voor een meerdaagse tocht heb je bepaalde uitrusting nodig. Je krijgt van ons een gedetailleerde paklijst zodat je precies weet wat je moet meenemen. Heb je zaken niet zelf en wil je ze niet gelijk aanschaffen? Dan kun je ze bij ons huren. Verder helpen we je altijd mee met het maken van de juiste keuzes qua uitrusting, zodat jij je in Noorwegen kunt focussen op ervaren en genieten.

Sfeerimpressie

slide 1
Image Slide 2
Image Slide 1
Image Slide 3
IMG_0407
DSC07744
DSC_0818
Noormannen 2012 260
IMG_0457
DSC_0638
plons
20230823_201556
20230824_122223
s
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow