Voor bedrijven en particulieren

Trail changers is er voor iedereen die actief stil wil staan bij zijn, haar of hun eigen ontwikkeling en gedrag. Dat kan zowel op privégebied als werkgebied van meerwaarde zijn. Trail Changers is er daarom voor bedrijven én particulieren. In Trail Changers werken alle deelnemers aan een eigen doel, individueel maar soms ook samen. Er onstaat inzicht en begrip in het eigen gedrag en dat van anderen. Dat is nuttig voor iedereen.

Trail Changers voor bedrijven, teams en medewerkers

Een team, een organisatie, of een bedrijf is meer dan alleen een groep bij elkaar. Het zijn allemaal individuen met eigen achtergronden, eigenschappen, verwachtingen, wensen, kwaliteiten en valkuilen. Trail Changers biedt een mooie gelegenheid om elkaar op een dieper niveau dan als “collega” te leren kennen en te vertrouwen. Je ervaart samen de 6-daagse fysieke en mentale uitdaging, dat is al direct de voedingsbodem voor verbinding. Iedereen wordt begeleid in persoonlijk doelen, dat gebeurt individueel maar soms ook samen. De groep is daarin een (ver)bindende factor, maar heeft ook een spiegelende en ondersteunende functie. De clinics en oefeningen over gedrag, drijfveren, weerstanden, vermogens en persoonlijke doelen zorgen niet alleen voor inzicht en begrip voor de deelnemers zelf, maar ook voor elkaar. Trail Changers is geen programma sec gericht op teamontwikkeling, maar dat er teams ontwikkelen is onvermijdelijk.

Is dit wat voor uw bedrijf of team?

 • Mijn medewerkers verdienen meer persoonlijke begeleiding in hun ontwikkeling.
 • Op personeels- en teamdagen komen we maar niet goed tot de kern en echte verbinding.
 • Persoonlijke doelen stellen en daar echt aan werken lukt niet goed in alle volle agenda’s.
 • Mijn medewerkers verdienen een geweldige ervaring, wel iets wat ze ook echt wat brengt.
 • Ik wil iets organiseren ten behoeve van binding en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
 • Dit team kan een boost in verbinding en vertrouwen gebruiken, daar moeten we in investeren.
 • Ik wil een groepsreis maar óók individuele begeleiding.
 • Het vorige team-uitje was naar de efteling…nu willen we echt iets onvergetelijks!

Bij Trail Changers voor bedrijven of teams is altijd een maatwerk programma mogelijk. Dit kan zowel voor bestaande of nieuwe teams zijn, als voor groepen individuele medewerkers uit verschillende teams of organisaties of als onderdeel van een traineeprogramma.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of team? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Trail Changers voor particulieren

Ook individueel kun je deelnemen aan deze bijzondere hike. Het kan voor sommigen juist verhelderend zijn om zo’n persoonlijk en impactvol traject zonder bekenden te doen. Los van verwachtingen van en over jezelf of anderen. We nemen daarom ook graag particulieren mee op onze bijzondere reis. Hierdoor ontstaan er samengestelde groepen van allemaal individuele deelnemers die zich met dezelfde overgave en zonder binding met anderen bereid zijn zichzelf open te stellen. Dat maakt deze edities ook zo bijzonder: met volledige commitment, openheid en kwetsbaar ontstaan de mooiste verbindingen!

Is dit wat voor jou?

 • Je wilt wel reflecteren en actief ontwikkelen, maar hoe en wanneer? Je komt er niet aan toe!
 • Je leeft/werkt/zorgt maar door, maar met welk doel eigenlijk? En is dit voor jou de juiste weg?
 • Je zit vol ambities, doelen en dromen, maar hoe kom je daar, wat heb jij daarvoor nodig?
 • Je loopt tegen eigen gedrags- en denkpatronen aan, hoe verander je dat?
 • Je bent blij met hoe het gaat, maar je zoekt naar avontuur, verdieping en verbinding.
 • Je bent bezig met persoonlijke ontwikkeling en je wilt je onderdompelen in inzicht, reflectie en coaching.

Wil je op de hoogte worden gehouden van wanneer de volgende particuliere editie is? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.